KATA KATA ALUAN ADMIN

Saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada saya untuk melaksanakan amanah Tuan / Puan, alhamdulillah ibadah korban di kemboja melalui ustaz yahya cambodia tahun ini telah masuk tahun ke 10. Insya allah saya amat berharap Tuan / Puan tetap memberikan sokongan kepada saya, ingin melihat gambar korban yang telah lepas sila KLIK DISINI

SIAPA SAYA


Nama saya yahya bin amin al-hafiz, saya telah hafiz al-quran sejak umur 12 tahun, mengambil masa hampir setahun untuk mengkhatamkan al-quran. Saya berasal dari negera cambodia.

Menuntut ilmu: 
 Sekarang Alhamdulillah saya sedang menyambung pengajian di al-madinah university shah alam Selangor. Dalam bidang ulumul quran ( berkaitan al-quran termasuk tafsir )

Dalam masa sedang menuntut macam ini memang banyak kena pakai duit, oleh itu saya ada buka kelas al-quran dan ferdhu ain di kawasan kajang Selangor.

Kerja sambilan:  
Sambil itu saya ada buat kerja tambahan lagi iaitu bawa pelancong dari Malaysia / Indonesia yang ingin pergi ziarah di negera cambodia secara rombongan / secara kekeluargaan.

Mohon bantuan:
 Siapa-Siapa Yang Telah Masuk Ke Website Saya http://smartqur.com/  http://www.ustazcambodia.com/ Saya Ini Saya Harap Dan Mohon Bantuan Moga-Moga Dapat Membantu Iaitu Tolong War-Warkan Pada Sahabat Kita Supaya Kalau Nak Pergi Melancong Di Cambodia Pergilah Melalui Saya, Jutaan Terima Kasih Saya Ucapkan. Untuk Kenali Saya Lebih Lanjut Sila Ke Facebook Page Di: Ustaz Yahya Cambodia


Kerana Harga Yang Saya Ambil Amat Murah, Dan Lagi Lebih Selamat, Sebab Saya Sendiri Orang Cambodia Dan Saya Lebih Tahu Apa-Apa Yang Disana Dari Orang lain( Temapat Makanan Halal / Hotel) Yang Selamat.